1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1590525

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2013-10-01
Jag vaknar upp med en märklig teori så här när Exlorern börjar lämna kroppen efter en hård tisdag på Hovet.

Kan det vara så att kollektivet Timrå IK har en djävulsk plan som går ut på att under hela matchen sätta en, eller gärna två, egna gubbar i utvisningsbåset? Allt för att få slita arslet av sig i början av serien. Här bygger man långsamt upp en hel armé av durasellkaniner som åker ÅTTOR runt andra lag? Kan vara den sjukaste planen i hockeyhistorien!

Årets upplaga av Timrå är kollektivet! Och jag gillar det mer och mer. Hjärta! Nu pratas det fan mer om klackprofiler än spelardito! Timrå IK är en liten ettrig maskin med övningskörningsskylt.

Räkna med att snart kommer stjärnor att födas ur denna magiska organism...

Och som jag skrek till den hånande DIF-pöbeln vid 3-0:

- Om Ni är så jävla bra. Vad fan gör Ni i den här jävla serien då?

Det här vill jag inte vitsorda i sak. Explorer är alltid Explorer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2013-10-01
Smokey: Du är min idol.

Lova att fortsätta med dina berättelser & tankar. Det blir bok-material om det fortsätter så här ;)
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2013-10-01
Smokey: Jag är tacksam att för att du är hetare än på mången god dag... och då syftar jag inte på din lekamen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2013-10-01

Det här laget är lätt att ta till sitt hjärta. Ett gäng spelare som ger järnet och som i sin ungdomliga entusiasm inte fattar att en match mot Djurgården borta är slut när man ligger under med 0-3 borta redan i första perioden. Hade detta varit en match de senaste åren i Elitserien hade laget förlorat klart och utan diskussion. Själv hade man då svurit och stängt av TV:n, sagt något i stil med ”Nu skiter jag i det här med hockey, jävla sopgäng!”.

Men inte nu… Nu känner man att det lurar en islossning i vassen där laget kan/kommer vinna 3-4 matcher i rad. Allt pga en gäng ungdomar som inte fattar att det är omöjligt att göra match mot ”Mesta Mästarna” när man ligger under i deras lejongrop med 0-3 i första perioden. Ett Djurgården som alla snackade upp inför serien om att de skulle ta sig tillbaka till ”finrummet”.

 

Jag säger bara: Jag ger mig tusan på att Timrå t.o.m kan vara före de dryga djurgårdarna i tabellen när vi summerar framåt våren…för detta Timrå IK är ett lag som ALDRIG GER UPP och underbart lätta att ta till sitt hjärta!

 

Tack Nubben att du återigen visar när du är som bäst! När du inte har en krona i plånboken , ingen som tror på föreningen och när ALLA hockeyexperter spyr sin äckliga galla över oss. Tack!

Kommentera