1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1591276

Sv: Apropå nånting...

250kg kärlek:

Det finns några faktorer som sticker ut.

1. Degraderingen. It goes without saying.

2. Rekonstruktionen och dess långbänk

3. Sedan tror att att prisbilden inte skall underskattas.

4. Tabelläget i Allsvenskan.

5. Att matcherna måste viss på tv/dator. Folk är lata.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: jag har en son som spelar i Timrå IKs organisation. En hängiven jävel som sällan missar en match. Han står där, snett nedanför klacken och bär den största flagga han mäktar med att bära. Han säger att han ska bli den bästa hejarklacksledaren i modern tid...om han inte blir hockeyproffs.
Jag har en dotter som fått följa med på hallen eftersom sonen befinner sig där var och varannan kväll som säger att "det här jävla laget suger". Varför hon tycker det är för att det luktar så jävla illa i alla omklädningsrummen.
Jag har en fru som hatar hockey, verkligen H A T A R. Hon åker aldrig till hallen och anser att sporten som sådan är jävligt speciell.
Så har du mig, en nördig jävla hockeytokig pappa, som liksom kan äta skit för det här. Jag är fast i skiten och kommer aldrig, någonsin, att kunna kliva av det här tåget. Jag har varit förbannad över föreningens usla organisation, jag har varit förtvivlad över hur allt har sköts. Likt förbannat finns jag med där. Jag hjälper till med varor, jag är alltid positiv. Jag är alltid på, oavsett vad som händer.

Så möts man av en massa idioter. Som säger att man måste värva, man måste ha mer spets, man måste måla entrén, man måste ha bättre arrangemang. Jajamen! För vilka pengar då? Undrar jag. Jag är så in i helvete trött på alla s.k. besserwissrar som tror de har lösningen på allt. Vad är det för fel på er??

Jag är tacksam att jag har ett lag att heja på. Jag är tacksam att Eon fortfarande har öppet. Jag är tacksam att min son, och fler andra söners föräldrar(och föräldrar till döttrar) kan nyttja hallen, kan utöva sporten och får hålla på led det dom tycker är skoj.

Jag är så satans trött på alla diskussioner om bättre äldrevård, mer pengar till skolan o.s.v.
Min mormor dog på Hagalid med en lapp i sin hand. Där stod det: "tack för en underbar tid. Bättre än så här blir det inte".
Jag har en dotter med diabetes. Kommunen tar hand om henne, har specialresurser anställt för henne och andra. Världsklass!
Det är mest en jävla massa gnäll från de flesta.
Kommentera