1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1592969

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Håller med dig till en del. Landslag är alltid mest bara lite grädde på moset, relativt osexigt. Det som gör just den här upplagan speciell är såklart monstret från Rosengård. Utan honom hade jag knappt brytt mig.

Nä, klubbidrott slår landslagsditon alla dar i veckan vad gäller passion. Har aldrig känt mig särskilt sugen att ställa mig på en läktare iförd vikingahjälm, blond peruk och blågula jättehänder för att heja fram ett landslag. Och bland klubblag finnes endast ett och det är Timrå IK.

Giffarna får upp pulsen en aning på mig om det går bra för dem, går det mindre bra är inte det någon katastrof. Dragons gillar kidsen så ok då, kan väl gå någon gång. Och de har ju iaf lyckats med det unika att bärga två lagidrottsguld till regionen.

Granlo? Mjukbandy? Neehh...skolgymnastik.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Helt rätt! Fotboll och plasthockey är totalt ointressant om det inte är Sverige mot vem som helst och vi har vinstchans.
Nä annars är hockey intressantare om det så är två gäng på gatan som möts
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Hur kan du öht få upp pulsen av surgiffers?
Farbror måste vara gammal då pulsen höjs av Giffarna.
Måste bero på alla felsteg o klotfötter som gör dig upprörd.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Jag håller med dig fullt och riktigt vad gäller stadens båda elitidrotter. Har svårt att bry mig på samma sätt som med Giffarna och Timrå. De få gånger som jag går den extremt korta sträckan för att se Basket eller Innebandy kan jag inte riktigt identifiera mig med den övriga publiken där. Jag vet inte vilka de är och tänker att vi väl är från olika planeter. Annat är det i Timrå i allmänhet och på Norrporten Arena i synnerhet. Där möter man folk som tycks brinna och lida lite på samma sätt som en själv. Vad gäller Fotboll så krävs det fan inga somrar som den 1994 för att jag ska känna ett engagemang, där räcker det med att se fram emot hemmamatchen mot Brage i slutet av oktober för att den rätta nerven ska infinna sig. Hockeymässigt är det inte riktigt samma sak och det har antagligen att göra med seriesystemet med alla dessa oändliga matcher och bristen på direktavancemang. Bara en massa delstationer hela tiden och det blir liksom aldrig klart. Nu tror jag att jag minsann fick nedtecknat lite av vad som ligger bakom hur man känner kring diverse sporter...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

mikenomad: Så du är så ung att du missade 1994 när all kleti och pleti hade vikingahjälm, blond peruk och blågula jättehänder för att heja fram ett landslag???

Då, då är fotboll roligt för det måste gälla något... Annars har det knappt styrfart, according to me...

The name of the game is HOCKEY...

FORZA TIK...........alltid, alltid......

Kommentera