1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1601370

Sv: Timrå IK - IF Troja/Ljungby 2013-12-01

Kongo: En desperat förhoppning om att det skulle kunna leda till en nystart. Någonting måste göras, för resultaten har varit alldeles för ojämna den här säsongen. Men det är svårt att göra särskilt mycket, med tanke på de ekonomiska resurser som finns. Att värva ett par stycken spetsspelare... nej, det finns inte pengar till det. Då känns ett tränarbyte som det mest radikala.

Sedan har jag inte hört något negativt om Rolf Nilsson. Men å andra sidan fick jag inte höra något ont om Montén heller under förra säsongen. Däremot så dök det upp saker på efterhand (källan är en person med god insikt).

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IF Troja/Ljungby 2013-12-01
Det såg väldigt uddlöst ut i kväll. Ett riktigt sömnpiller. Helt ärligt är det så många saker som inte fungerar. Vi spelar ett värdelöst PP, vi faller tillbaka i BP, vi känns ungefär lika het i anfallszonen som solen värmer på Antarktis. Missade fredagens match men undrar vad sjutton det är som händer? Det är ju dåligt, på riktigt.

Ingen spelare kommer ikväll upp till normal standard förutom Norja och Persson. Det är ett evinnerligt kladdande med puck, det är dålig fart i uppspelen och det mesta ser väldigt ängsligt ut.

Att göra något nu, nja, inte vet jag. Men pengarna lär inte räcka långt till spelarköp i alla fall. Det värsta är att det här laget i ett kvalspel mycket väl kan floppa trots att man är bättre på "papperet". Unga grabbar som inte är vana att axla ett stort ansvar....

Vi måste få fart på laget igen. Ungdomarna måste köra på så som de gjorde i början av serien. Vi måste tillbaka till vårt "gamla spel" igen. Detta är ju inte speciellt kul att vare sig se eller följa.
Kommentera

Sv: Timrå IK - IF Troja/Ljungby 2013-12-01
Vargher85: Vad fick du höra om Montén i efterhand?
Kommentera