1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581151 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1610660

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: På tal om dynamit fick jag nyss en flashback som heter duga:

"Timrå spöar hela skiten, rena rama dynamiten, vi ska vinna hela skiten, nu tar Timrå SM-guld"...

...under en tid då precis allt kändes möjligt. Vi kunde hota vilket lag som helst och var, kanske något överdrivet, snubblande nära en SM-final.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: På tal om det kom jag att tänka på detta! Det här som växelramsa, och då menar jag inte Timrå-style huller om buller, utan typ ståplats v/s övriga hallen, tror jag skulle vara succé:

- Röd och vit!
- Hockeydynamit!

Det är lagom kort, så att man även på sittplats "vågar" sjunga med. Det skulle kunna bli vårat signum. Föreningen skulle kunna ha det som slogan (motsvarande "You'll never walk alone", "GAIS kommer alltid igen" mm). Perfekt för en förening som aldrig (ännu) varit bäst (funkar även den dagen vi blir det), som står för färgerna rött och vitt, fart och explosivitet, bär på så mycket kultur, fantastisk historia, är stolt över sig själv och har en spännande framtid!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dream Team:

Tror att den där låten hade sitt releaseparty mot Frölunda hemma i semin 2003. Tyckte att det var coolt att vi tog oss så långt och köpte även att ett dansband stod för den låten. Men det blev 4-6 i matchen och sedan missade vi finalen efter 2-4 i matcher... Fan!
Kommentera