1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1617825

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: hörru, du som efterlyst engagemang från 'gamla rävar' (jag tar åt mig lite): vad tror du om kommande säsong? Återuppbyggnad igen, inga förväntningar? Bättre eller sämre än i år?
Tell me...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
250kg kärlek:

Det är bra att du är här och skriver ibland och egentligen tillhör du inte riktigt den där skaran HS-svikare som jag ibland har gått och tänkt på, så du behöver inte ta åt dig så mycket.

Jag tror att kommande säsong kommer att påminna om den nyss gångna. Inga himmelska förväntningar med andra ord utan jag ser en mittenplacering framför mig och den kan jag leva med. Det låter kanske lite menlöst, men detta är väl den enda slutsats jag kan dra av vad jag har tagit del av från media och rykten här. I övrigt lever jag inte så nära föreningen och deltar inte på några möten eller så, även om jag faktiskt är medlem. Det är bara det att jag bor i en annan kommun och att jag varken äger eller har några planer på att skaffa någon bil. Trist svar måhända, men jag hänger här trots allt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

250kg kärlek: Flera av pojkarna blir grabbar till nästa år.

Tror det blir ännu bättre förutsatt att vi får behålla största delarna av truppen inklusive en eller båda målvakterna och kan krydda med någon vass forward.

Då bör vi vara med och krigas om en kvalserieplats. Om det nu är så säsongen avslutas. Har kopplat bort hockey sedan Timrås senaste match och har inte hängt med i SHL-svängarna. Jo, jag noterade att det blir två till matcher i Stockholm för oss Timråsupportrar i huvudstaden kommande säsong.

Kommentera