1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1625757

Sv: Apropå nånting...
Kan ingen dunka upp den här Tony...moderaten i Timrå? Beviset för att idioter blir politiker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy: Förstår faktiskt inte vad som är så uppseendeväckande med detta. Timrå tillhör landets absoluta bottenskrap vad gäller skolresultat och M säger sig vilja prioritera åtgärder för stt komma tillrätta med detta framför mångmiljonstöd till en ishockeyförening. Sunt bondförnuft tycker jag det låter som.

Detta är långt igrån detsamma som att motsätta sig ett gott samarbetsklimat mellan kommunen och föreningen. Det finns ett oemotsägligt beroende som det ligger i allas intresse att vårda.

Sedan kan jag hålla med om att TIMRÅ IQ är lågt, men det lär å andra sidan inte ge några väljare heller. M faller på eget grepp om jag får gissa.

Timrå IK - i ur och skur!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Hahl Bundy: I detta fall är det ju Nollan som startat en pajkastning mot M. Då får han väl tåla lite tillbaka? 

Föreningsledare skall inte gå ut och proklamera politiska budskap. De ska följa de vilkor de antagit. 

(Länken är mer än ett år gammal.)

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy: Ja Tony måste vara det största grodliknande föremål såm tappade hjärnan på domustrappan när vurpa med moppen trots stödhjul och moderatreklam på den.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy: Cred till Expressen som i sin blänkare på förstasida kallar oss 'Elitklubben'. Känns estetiskt tilltagande. Lite som att vi är på lån till allsvenskan, fast alla vet att vi ijenklien är bland dom stora.
Kommentera