1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581765 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1628735

Sv: Timrå IK:s inmarschlåt
Fan vad jag saknar stämmningen på läktarna för en 4-5 år sedan med Nanne Grönwall's - Vi är dom tuffaste, det var taggning det, speciellt i slutspelet :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s inmarschlåt

Berglund: De tiderna är förbi. Vi är på helt rätt linje nu som jag ser det genom att fasa in Timrå Hej i den där luckan innan introt drar igång.

Det gäller att nöta. En tanke kan vara att nyttja mediakuben. Jag kom på mig senast med att inte ens kunna hela texten t.ex, vilket jag med stor sannolikhet inte lär vara ensam om. Ska vi lyckas sätta någon form av nystart även på läktarna så tror jag att detta är ett bra förstasteg. Allt är i ett repstadie just nu, man kan testa lite olika grejer utan att det behöver spela någon större roll. Det är nu ramarna till framtidens standard ska sättas.

Sen har vi trumman. Jag vet fan inte vad man ska göra med den. Grundprincipen bör i alla fall vara att den som har hand om den själv bör vara intresserad av det hela. Den bör finnas där men ska användas med förnuft. Eller, jag vet inte. Det viktigaste är att det är någon stämning alls i arenan. På den nivån är vi nu.

Kommentera