1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581445 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1635592

Sv: BIK Karlskoga - Timrå IK 2014-10-24
250kg kärlek: Tillbakapressade i tredje, Bofors spelade med en helt annan desperation. Målet var en olycklig situation när en Timråspelare försökte fösa en lös puck under Norjas benskydd för blockering men stötte in den istället. Timrå vari mina ögon bästa laget i andra och snäppet vassare i första men i tredje var det mest försvarsspel. Känns som att laget har en tydlig plan för försvarsspel och att killarna litar på varandra. Saknar en liten aning mer kreativitet och killerinstinkt offensivt idag. Jag tycker att vi tar med oss momentum och tycker att prognosen är god mot AIK. Hoppas på mycket folk och seger, då är vi topplag på riktigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIK Karlskoga - Timrå IK 2014-10-24
El Maco: Tack M. Tycker ändå, vad det verkar, att Timrå fortsätter att bära fanan högt på bortais. Utan att ha en aning, men visst måste detta Timrå vara ett av de starkaste lagen på bortaplan? Vi kommer säkert att fortsätta så med tanke på det fina spel vi skapat och med tanke på de svårigheter de flesta lag haft med vårt bortaspel.
Jag tycker fortfarande att fokus skall ligga på att våga vinna hemma. Vinna hemma betyder inte bara poäng utan betyder väldigt mycket mer i form av fler supportrar på plats, mer korv, mer öl, mer mat, mer souvenirer o.s.v.
AIK i nästa blir ju lite av upp till bevis. Vi har 3 vinster av 4 på hemmaplan, vi fortsätter att imponera borta. Vinner vi mot AIK tror jag att det där hemmaspöket litegrand är besegrat. Jag minns tillbaka till den fart vi hade i början av vår elitseriesessior i mitten av 2000 där allt för bortalaget handlade om att stå emot första 10...

Man ska kanske inte dra några högre växlar av att laget har lite medgång för tillfället. På ett par matcher kan det vända. Men jag ser ändå tendenser i hur laget agerar, hur linjerna blir bättre, hur fler spelare växer in i det här. Även om jag inte sett matchen ikväll så är det ändå en bedrift att få med sig två pinnar från Karlskoga.

Vi får inte glömma att det är unga spelare vi har, flera av dem med liten rutin från spel på den här nivån. Jag tycker dom gör det med den äran. 
Kommentera