1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520380 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1642973

Sv: Apropå nånting...
JimmyH: Jag minns det så här: Ökad budget för a-laget inför 10/11, dyra värvningar av Jokela, Hirschovits och Pikkarainen på tvåårskontrakt. Missat slutspel, men förnyat kontrakt genom Landers mål vilket innebar att man klarade sig undan kval. Det hela resulterade i smällen -5,5 miljoner. Är det något jag blandar ihop?

Räknande man verkligen in det förskotteterade driftbidraget i det årets resultat? Är det ens möjligt och tillåtet? El Maco?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Kongo:

Den sjukaste i denna soppa är att Klubbledningen med TJ & CH i spetsen kom så lindrigt undan.

Undrar varför dom önskade kliva av något eller några år innan dom lyckades lämna över stafettpinnen. Dom om någon måste ju ha sett dom skenande kostnaderna på väldigt nära håll.

75 % av skulderna avskriva och sedan två år sedan försöker man avyttra bygget till kommunen som inte direkt lider av budgetöverskott.

Jag anser inte att Kommunen skall köpa tillbaka något dom sålt för 13 år sedan.

Låt banken ta smällen i stället för skattebetalarna i Timrå. Dom pengarna lägger jag på skolan vård etc alla dar i veckan, and twice on sunday.


+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Kongo: Ja, du blandar ihop. -5,5 miljoner är från tidigare säsong. Säsongen med Jokela & Co och 10:e plats resulterade i ekonomisk vinst på pappret men var i verkligheten ett ännu större slag mot ekonomin än tidigare. Det här har jag bloggat om.

Redigerad kommentar

Kommentera