1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583730 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1653218


Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Kongo:

Har precis mailat Ewa L detta:

Hej Ewa.

Jag läser med sorg vad som är på väg att hända med Timrå Kommuns största varumärke genom tiderna.

Jag är själv uppvuxen Timråbo som numera bor i Härnösand pga mitt jobb, sedan 8år tillbaka.

Det som skrämmer mig mest, i och runt detta, är att det är inom kommunstyrelsen man verkar motarbeta Timrå IK som mest. Jag vet att du Eva och sossarna generellt inte gör det, men även inom er grupp har vindarna vänt tydligen. 

Jag tror att du hela tiden förstått värdet av att ha föreningen Timrå IK i kommunen, med all reklam ni fått i stort sett gratis faktiskt. Jag säger gratis därför att jag vet att reklam kostar. Skulle ni ha Timrå IK som en del av kommunens reklamavdelning så skulle jag påstå att den har varit fantastiskt framgångsrik.

Utan Timrå IK, jag säger detta ödmjukt, så är kommunen en obetydlig prick på en Sverigekarta. Det vet även du.

Om principfasta, inskränkta kommunpolitiker i Timrå, politiker som inte kan se långsiktigt, se helheten och ödmjukt spegla kommunen, ska få rasera detta guldkorn.  Då ser jag ingen ljusning alls.

Vi ser en osäkerhet i världen generellt just nu och jag kan som förälder känna en oro för vad som ska komma. Timrå IK, menar jag, är en trygghet dit kommunens ungdomar kan träffas, uppleva glädje och även jobbiga stunder, tillsammans med andra.

Ungdomar idag blir mer om mer innesittande vid datorer och rör sig mindre och mindre. Vilket vi kommer att se kostsamma konsekvenser av inom en snar framtid. Timrå IK ger ungdomarna en chans att komma ut, röra på sig, och jobba på den sociala biten.

Jag ber Timrå kommun, via dig Ewa, att ta ett ansvar. Inte ert ansvar, men allas ansvar, och rädda denna oas som Timrå IK är i lilla Timrå Kommun! Påverka det ni faktiskt kan.

Kommentera