1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581120 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1654045

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK

El Maco: 13700 insamlat under 17 januari. Kul! Totalt 238 supportrar som bidragit med just nu 163711 kronor. Det köper ingen arena men det hjälper klubbens likviditet.

En fundering jag har är om webplatsen är förvirrande så att många tror att man bara kan betala via mobilen? Så är det inte. Jag har skänkt pengar med vanligt kreditkort. Gå in på "ge gåva" och ange ett engångsbelopp och betala direkt.

En riktigt trevlig sak är dels att ett företag (Fagerviks allmek) gick in med 5000 på ett bräde och gick upp i topp som största donator. Dels den andra vinkeln att jättemånga individer gått in med mindre belopp som engångsbelopp, en hundring, 300, 500. Man måste inte lägga tusenlappar och uppåt eller gå in med månadsabbonemang. Nästan alla vi som bryr oss om Timrå IK kan ge klubben en hundring. Om engagemanget fortsätter på #tacktik-sidan efter att den varit väldigt slöstartad under hösten så blir det kanske en story i sig? "Se här, hundratals Timråsupportrar bidrar". Så om du Timråälskare som läser det här inte har skänkt en slant via #tacktik, fundera på om du har möjlighet att göra det. Har du en miljon över, för all del (men skicka in den direkt på klubbens postigiro då och undvik eventuella avgifter för klubbens del på sajten...), men kan du så bara ge en hundring, gör gärna det. För mig som inte bor i Medelpad och inte kan gå på matcher så ofta eller kan gå på manifestaion så är det ett sätt att flagga mitt stöd. För er som bor närmare, fundera om det är ännu ett sätt ni kan hjälpa.  

foreningsinsamling.se/fundraisers/sasongsinsamlingen/

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK
El Maco: Gick just över 170 tkr.
Kommentera

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK
Jag tycker att den här tråden möjligen behöver återgå till ämnet. Ok? Då säger jag att det är ganska Fantastiskt att uppleva vilken reaktion det blivit på hotet över vår älskade klubb. Jag bor många hundra mil från hallen som formade min uppväxt. Men när jag i går tog på mig Timråtröjan på lördsgspromenaden kom flera svenskar fram och önskade lycka till. En, HV-fan, frågade t o m om det fanns någon insamling han kunde skänka pengar till. Smått rörande. 
Kommentera

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK
El Maco:

Vad sysslar Redax 2 med nuförtiden?
Kommentera