1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1657989

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Smokey: talade med en kontakt på Handelsbanken igår och enligt han så hade kommunen motarbetat å det grövsta hela vägen och det är inte mycket till eftergift dem gjort i slutändan, betalat driftsbidraget lite tidigare bara. Men ok då en sån här dag kan man tacka alla i hela världen !!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
usproperty: Det är kommunens skyldighet att vara svåra som fan. Men det här blev ju svårt bra;)
Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Fantastisk skönt att den akuta kk-risken är borta! Jag är glad att parterna verkar lyckas nå varandra i ett vettigt givande och tagande, annars hade det blivit en kk som alla förlorat på. Det hade varit tragiskt.

Men för att känna mig riktigt nöjd vill jag se en fungerande uthållig lösning och det återstår uppenbarligen en hel del. Kanske inte så konstigt, tuffa förhandlingar väntar. Arenan ska säljas till ett pris över 15 millar och för att det ska vara möjligt antar jag att hyresfrågan måste vara löst. Vem betalar hallhyra (antar att det är både TIK och kommunen?), hur mycket och hur långt är kontraktet? Finns det någon slags kommunal hyresgaranti? Accepterar banken nedskrivningar av kvarvarande skulder när väl hallen är såld? Ytterligare besparingar blir det för TIK, hur mycket kommer att krävas? Mycket nyfiken är jag men förstår att svaren kommer först efter att hallen är såld och förhandlingarna är klara.

För övrigt vill jag se en Nolander-tröja hissas i halllen.

Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

usproperty: Det är nog 100% sant kan man säga om man ska tolka det hela.

Kommentera