1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1667267

Sv: Silly season 15/16
Jag har haft en mycket trevlig hockeylördag i Oskarshamn! 35st räknade jag till på borta stå. Utöver det så sprang man på en del tikare som hade sittplats. Bla en farbror som påstod sig var bekant med bla Ante Karlsson och hans grabb som för övrigt spelade idag... Timrå ik lever! Vi finns på plats över hela landet! Återigen cred till RV killarna som tar en sådan här resa för att se lite hockey live och sedan ta returtrippen på det! Härligt att se er! Jag känner inte någon här utanför hs världen så det var en bonus att få lite ansikten att koppla till texterna!

Vilken jäkla resa det har varit iår alltså! Vi var bra sedan var vi kass och sedan var det bra igen! Nu lägger man det här årets upplaga av Timrå ik i malpåsen och börjar snegla framåt så sakteliga. Först ska eon krängas och sedan skall jag ta med familjen och dra utomlands och tjuvstarta sommaren. Sedan borde vi ha påbörjat underskrifts insamlandet inför nästa års trupp...

Jag konstaterar att jag likt Småland och några fler gärna ser att vi får in lite fler stora killar till nästa år. Sådana som kan stå upp när det med tyngd när det behövs för att bromsa motståndare. Jag skulle tro att vi offensivt kommer att få se samma hot som iår. Någon riktigt vass knekt (Hult) samt någon riktigt het egen talang på väg uppåt! Utöver det är det väl bara att försöka bygga med olika spelares starka sidor för att få till en fungerande helhet. Jag hoppas att man fortsätter att ha skridsko åkningen som signum till nästa år.

Det tar bort möjligheten till att alla ska vara groffsingar men det är härligt att se framför allt i matcher som idag hur vi till slut åker ner motståndaren.
Jag vill ha in en eller flera killar i den nya truppen som är mer skottsugna och som gärna nyper till dubbelt så ofta som medelspelaren i Timrå gjort det här året.

Jag tänker sätta mig o kika på årets trupp och skriva ner vad jag känner runt varje spelare och framtiden för denne enligt mig i Timrå ik eller ej. Jag hoppas att fler här inne på boken gör det med! Släpp sargen ni som inte skriver så ofta eller iöverhuvudtaget... Det blir mer skoj när fler av oss delar med sig av sitt tänk här. Det finns sällan något rätt eller fel utan var och ens uppfattning om spelare och situationer på isen mm är juh en människas uppfattning om verkligheten så skriv ner den. Fel stavad eller sär skriven spelar ingen roll! Det här är ingen bok för svenska stavning utan en bok för passionen för Timrå ik!

Tack för årets seriespel och alla härliga samtal här inne!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
söder över: Som jag har sagt tidigare så är det viktigaste att få in någon tyngre spelare samt att det räcker med att ersätta dom som lämnar med några som kan träffa mål och skjuta direktskott oftare så kommer allting bli bättre än i år.

Jag skulle vilja säga att säsongens största problem har varit ojämnheten och ineffektiviteten, till viss det powerplay också men det går ihop med ineffektivitet. Jag förstår inte varför vi varit så extremt dåliga i förlängning/straffar. Kan även tycka Roger har valt lite fel skyttar samt att jag har saknat pelles patenterade vad har hänt med den?

Mycket har varit väldigt bra också som kreativiteten vissa matcher i anfallsspelet,och farten! Älskar att verkligen åka sönder motståndarna men som sagt så orkar man kanske inte det varenda match. Vi får svårt mot lag som får ned vår fart därav passar det spelet bättre mot topplagen som öppnar upp mer bakåt när dom chansar framåt. Vi måste ha en tydligare plan B nästa säsong. 

Nya tag nu och som jag också har sagt så hoppas jag Sundsvall går upp och Modo går ned, tänk vad spännande HS blir nästa år då!
Vill också avsluta med att jag är extremt lättad över att konkursen undveks och ett stort plus till alla som har jobbat hela säsongen med den där skiten, och att jag hoppas publiksnittet ökar nästa år. 
Kommentera