1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581636 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1667300

Sv: Silly season 15/16

söder över: Jag har funderat en hel del kring nästa års trupp och förväntar mig en del förändringar, vilket Nubben även flaggade för i dagens ST. På forwardsidan kan jag tänka mig en ganska stor spelaromsättning. Emil Pettersson kommer med största sannolikhet försvinna och jag tror detsamma gäller med Ludvig Nilsson.

Sedan finns det troligen en handfull forwards som inte kommer att erbjudas nya kontrakt. Jag kan inte tänka mig att Andreas Molinder har någon framtid i föreningen och jag har också svårt att se att spelare som Åsell och Nyström blir kvar. Personligen så är jag tveksam till Jeremy Boyces vara eller inte vara. Jag tycker att hans utveckling har stagnerat fullkomligt.

Hallin har kontrakt över nästa säsong och jag hoppas att man kan förlänga med Hult, Persson, Westin, Öhrn och Wedin. Emil Berglund har jag blandade känslor inför, men jag skulle inte bli besviken om han blev kvar.

Angående nyförvärv så förmodar jag att man kommer att plocka upp några juniorer och då finns det väl förhoppningsvis några kronor över till mer meriterade spelare. Själv skulle jag inte ha något emot att locka tillbaka Nisse från Malmö. För övrigt så har värvningarna från Division 1 hittills fallit väl ut - kanske man kan hitta någonting där... Till sist har jag även förhoppningar om att man kan få in någon transatlant med intensiv spelstil. Det finns bland annat några intressanta spelare i danska ligan.

Backsidan har varit en akilleshäl hela säsongen och jag hoppas att man kommer slippa spela med forwards på backplats under den kommande säsongen. Precis som på forwardsidan så hoppas jag på lite tyngd även bland backarna. Offensiva backar i all ära, men jag tycker att man ska säkra bakåt i första hand.

Målvaktssidan är ett problem. Själv skulle jag kunna tänka mig att man satsar på Iilathi till nästa säsong. Norja ser jag helst att man inte förlänger med - han har varit alldeles för ojämn i mina ögon. Sedan så skulle det så klart vara ännu bättre om man kunde värva Joakim Lundström från Leksand, men det blir nog för dyrt.

Skit i samma. Vi överlevde konkurshot och spelar i Allsvenskan nästa säsong. Bara att få spekulera om framtiden känns på något sätt som en förmån.

Kommentera