1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582377 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1668087

Sv: Apropå nånting...
söder över: Om Forsberg väljer att inte förlänga med Timrå kanske Andreas Appelgren vore en potentiell ersättare? Han har ju gjort en resa vi vill göra och vet vad som krävs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Jockz: Skillnaden där är väl kanske att Appelgren fick ett topplag att ställa på isen med många färdiga spelare. Det är en resa han inte gjort, att ta ett utvecklingslag till nya höjder. Det kan man väl egentligen inte säga att Forsberg gjort heller, vi försämrade vår placering från förra året och tog dessutom färre poäng. Ändå ser jag faktiskt inget annat alternativ än att köra vidare med honom, jag gillar Roger skarpt. Som istränare så är han nästan galen, oerhört engagerad. Detta får man ju även se prov på i båset stundtals. Vidare så är hans uppträdande mot media klanderfritt. Den enda gången jag reagerat under säsongen var när han bytte ut Johan Lantz där mot Löven(?) hemma och satte in Norja. Då tyckte jag att han fegade ur. 

Däremot så vill man ju gärna se att ledarstyrkan förstärks. Jag skulle väl kunna tippa att Nubben inte direkt tappat suget när det gäller Robin Lindqvist, nu när han har ytterligare ett års erfarenhet. Om nu Robin själv inte vill fortsätta köra förstafiol i Kalix istället för att vara tredjetränare här, det var väl i stort sett det han kom fram till förra året. 

Klart är i alla fall att årets silly lär bli en aning mer intressant än förra. Det man kan fylla på med underifrån inför kommande säsonger är i många fall flertalet snäpp vassare än de vi tvunget fick fylla på med inför 13/14, dvs 93/94:or. Det viktigaste är väl att försöka få till stånd någon form av stomme i detta lag.

Därför vet jag inte riktigt vad man ska göra av en sån som Boyce exempelvis. Rent rationellt så ska han ju bort - han gick ju nästan bakåt i utveckling i år - samtidigt som han gjorde 13 mål förra säsongen och har gjort ett jävligt habilt jobb i BP i år. Detta var hans femte säsong i a-laget, han fyller 22 år i höst. Jag vet dock inte vad hans nästa steg skulle kunna vara heller, han har ju förutsättningar för att vara en blodhund men väger fortfarande för lätt. Han var en producerande spelare när var yngre men det finns det inte speciellt mycket kvar av idag. De allra flesta mål han gjorde förra året var på styrning vad jag kan minnas. Jag vet inte alltså. Känslan är väl att Boyce och Oscar Johansson slåss om en plats och då väljer jag Johansson.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jockz: Johan Tornberg!
Kommentera