1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581566 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1678892

Sv: Apropå nånting...
nils: närå jag bara beundrade klottret i efterhand. Men det stämmer att jag var generationskamrat med typ 80 % av truppen 94. Jag var klasskamrat med Stefan Franzen och sommarjobbade med Putte Uhlin men i tvivlar på att någon av just dem höll i sprayburken. Nubben kanske som rebellisk forward (han hade väl Tamminen eller kom han säsongen efter?)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

El Maco: Tänk om man kunde samla ihop alla dessa gamla skrönor och anekdoter. Eller åtminstone några. Det borde vi kunna viga sommarhalvåret åt. Inte för att vi ska fastna i nostalgins förlamande grepp utan bara för att föreviga.

Vad har vi? Bortareseminnen? När Clubenfolket kastade sten på den supporterbuss som åkte ner till Linköping till första matchen där nere efter att Sanny avgjort i sudden? När Bosse Ahl slaktade Mattias Wiklund genom att rikta stöten rakt i ansiktet på honom under ett derby i Timrå Isstadion? När Anders Högberg kastade upp en tappad Timråhandske i nätet bakom mål under ett Gärdederby. Vilket svin han var, Högberg. Jag var väldigt ung under de åren men den bild jag fick var att han alltid var väldigt bra mot just Timrå, precis som Jörgen Wikström alltid var i Lövenkassen mot oss. När vi fick hämta L-G Göthe hos polisen nere i Mora efter att han blivit gripen av polis och dessutom plasta in hans säte då han tidigare pissat ner sig? När samme Göthe behövde kliva av supporterbussen utan visitation i Stockholm med motivering att "jag ska fixa biljetter åt spelarfruarna för att försäkra att de kommer in" i en tid när DIF lockade max 5000 i Globen och det dessutom inte ens fanns med några spelarfruar på resan? När dåvarande supporterklubbsordföranden J***y Uh**n blev av med både byxor och kalsonger och fick köra Karl Anka under resan till den sista och betydelselösa matchen mot Leksand i kvalserien 2002? När jag kastade in en halvfull Coca Cola-flaska på isen borta mot Brynäs som otroligt nog träffade Tommy Sjödin rakt i bröstet? När någon (minns ej vem) sköt av en Thunderking rakt upp det isoleringstäckta taket i Björklövens gamla hall?

Ja, jävlar.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

El Maco:Du får nog gå ner ett par år för att hitta den skyldige närmare bestämt till 73/74 och utgå från Vävland som sagt.

Resten får du klura ut själv.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Nubben kom från schtaans AIK inför säsongen 94/95, samma säsong som min pappa tog med mig till Timrå Isstadion för första gången: ST Hockey-Björklöven 0-1 var debutmatchen. 
Kommentera