1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1684036

Sv: Apropå nånting...

@ diskjockeyn och kulltorp: IFSH har dock trots avsaknad av IQ lyckats ha en ekonomi i balans kombinerat med sportslig framgång…. Jag har inget emot Timrå IK (eller har jag börjat ha det??) men i mina näsborrar luktar det väldigt mycket Leksands IF över de ekonomiska krumbukterna.

@ Jobba puck: Du kan vara lugn. Allt ordnar sig. Fixar inte TIK nivåerna på hyra etc. så kan alltid den omförhandlas. Eller att driftsbidragen höjs, eller betalas ut i förskott…på en 5-6 år.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
NoMercy: Stopp i backarna nu...
Vad jag vet så har sundsvall sanerat sin ekonomi i många år, om än i smyg.
Sportsliga framgångar...nja att sundsvall nu lämnat gärsgårdsserien och hamnat på den lägsta nivå Timrå befunnit sig på kan jag inte kalla sportsliga framgångar värda namnet.
Att sundsvall nu som klubb försöker framhäva sig som ett ekonomiskt föredöme, på Timrås bekostnad är beklämmande. Som av en händelse har inte bobbarna skulder just nu ja. Men det är ju en konsekvens av många års sanering i det tysta med spel i div 1.
Rätt ska va rätt.
Så håll käft och kryp ner i era hål igen.För hockey kan ni inte, å det vet ni.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
NoMercy: vi är ju knappast värre än er som får ett smörgåsbord serverat av eran kommun.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
NoMercy: På vilket vis luktar detta Leksand?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
NoMercy:

Har ett svagt minne av att jag sett ditt nick på Sundsvalls forum. Som en slags sympatisör där alltså. Kan det stämma? : )
Kommentera