1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581625 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1684487

Sv: Silly season 15/16
Bragd-Birger: Kan väl inte påstå att Hult charmat mig nämnvärt den tid han spelat hos oss heller. Men tyvärr när det gäller skillz i anfallszon så var han väl det bästa vi hade. Fast han visade de skillzen för sällan som sagt. Varför har alla andra lag råd med transatlanter och inte vi trots samma budget somm vissa andra lag som lyckas få in hyffsade transatlanter? Eller har man avsagt intresset helt för transatlanter nu med våran uttalade satsning på ungt svenskt? En kanadick eller Amerikan som har i blodet att ta sig in på mål kan väl aldrig sitta fel. Man kan väl hitta guldkorn i juniorligorna i Nordamerika som inte behöver kosta skjortan eller ahl med? Fast vad vet jag, kan ju inte vad som gäller med skatter och så när det gäller icke europe.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
Några ytterst väntade nyheter angående knohultarna och pappas pojk idag. Jag har en känsla av att vi får vänta på våra sista gubbar utifrån. Precis som Nubben uttryckte det så kommer det att bli en del spelare "över" när lagen i diverse ligor ovanför oss kommer att spika sina trupper. Det kanske inte blir nån raket, men lite spets åtminstone.

Det vi lär se de kommande veckorna är förlängningar av "egna" spelare som Ogge och möjligen nån påskrift från nån junior/förstaårssenior.

Det finns även ett hett rykte om en väldigt bekant pjäs som spelat för oss på absolut högsta nivå tidigare. En lirare med massvis av rutin och t o m titlar och landskamper på meritlistan. Vem det är håller jag på ett tag till...

Redigerad kommentar

Kommentera