1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1686440

Sv: Silly season 15/16
El Maco: Förvisso. Men det finns ju fler exempel på lag som har samma eller lägre budgetar, men som ändå har uttalade fixstjärnor. Jag tror att såna spelare kan vara viktiga för mer poängproduktionen. Dom lockar folk till arenan också. Jag misstänker att folk i allmänhet blir mer till sig av en ny producerande transatlant än en Molinder som som skriver för ytterligare två säsonger.
Laget kan inte bara bestå av grovjobbare och defensiva forwards. Det blir liksom bara en grå massa för marginalpubliken.
Och som sagt: nog borde det finnas pengar till en fixstjärna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
hubbenorlen: Med den lönebudget man satt för truppen är det nog antingen som vi byggt eller så som TAIF byggt man får tänka. Ett hockeyettan lag kryddat med vad som förväntas vara två ledande kedjor. Men ändå ingen garanti för att de levererar. Vi vet vad vi får av vår "grå massa" där förhoppningen är att några ska blomma. Jag tycker TIKs sätt att bygga är betydligt intressantare. Sen är det möjligt att det är lättare att locka några hundra till om man bygger som TAIF.

Sett till lön har vi ju redan vår fixstjärna i Hallin. För att rymma ytterligare en antar jag att vi skulle behöva byta t ex Berglund, Boyce och Johansson mot juniorer.
Kommentera

Sv: Silly season 15/16
hubbenorlen: Stjärnvärvningar är självklart kul, men jag gillar inriktningen att utveckla och investera i framtiden.
Kommentera