1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583209 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1686666

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Jag kidnappar den här tråden för supporterklubbens syfte också. Alldeles nyss fick jag rapport från det nyligt avslutade årsmötet för Timrå IK Supporterklubb och tydligen så hade SK det skamligt låga medlemsantalet på 86 medlemmar under säsongen som gick. Åttiosex. Så lågt medlemsantal kan man inte ha haft sedan tidigt 90-tal eller något. Det är nästan sensationellt lågt, framförallt eftersom man ändå arrangerade åtminstone två bortaresor föregående säsong som jag kan minnas. Jag tror att vi var uppe och snuddade kring 1000 medlemmar i början av 00-talet. 

Detta är dock oerhört lätt att påverka. Ett medlemskap i Timrå IK Supporterklubb, tillika Sveriges äldsta hockeysupporterklubb, kostar 100:-. Det är fan ingenting. Jag var lika sölig själv förra året och glömde bort det. När jag hörde detta så tog jag tag i det direkt. Det finns inga som helst ursäkter för att inte göra likadant. Medlemskap skapar förutsättningar för supporterklubben att ta fram souvenirer, arrangera tifon och framförallt kunna subventionera bortaresorna så att fler får möjlighet att åka. Bland mycket annat. Det kostar att driva föreningar.

Medlem blir man genom att sätta in 100:- på PG 320281-9. Det är mycket viktigt att märka din insättning med namn, adress och eventuell mejladress, annars så blir det bara en anonym insättning. Läs mer om medlemsförmåner på länken.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Knylan:  Betalat för mig och en Leksing
Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Knylan: En hundring är ingenting, jag fixar mitt medlemsskap i Supporterklubben när jag kommer hem! Gå ut med en 'drive' på Facebook också!

Nu kör vi!!
Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Knylan: Syns man inte så finns man inte. De jobbar inte direkt för att ragga medlemmar. Orkar ju knappt anordna resor längre.
Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Knylan: Betalt och klart.
Kommentera