1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583211 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1686690

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Knylan: Förklarade han varför man hoppades på Molinder? Är jag den enda som tycker att det vore den osexigaste värvningen klubben kunde presentera i det här läget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

hubbenorlen: Det vet jag icke. Men som jag skrivit tidigare så har Roger varit sugen på att behålla honom redan från dag ett av lagbygget. Att sajna Molle resulterar sannolikt inte att man i ett svep säljer av 500 årskort, det har du helt rätt i, men han har ju andra kvaliteter. Hade det inte varit för att han sannolikt sitter på en lite väl generös lön i egenskap av att hängt med ner från ES så hade man sajnat mycket tidigare än vad som blir fallet nu, om han blir kvar. Avlastningscenter, duktig defensivt, kan döda sekunder i viktiga lägen. Om vi inte sajnar honom så står vi sannolikt bara med Boyce som defensiv center.

Det jag vill ha sagt är att jag förstår att man vill behålla honom, till rätt peng. Men nog skulle man gråta i max tre-fyra sekunder om han inte skulle bli kvar, det ska erkännas. Det råder sannolikt inte någon större brist på hans spelartyp på marknaden heller.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Vill inleda detta inlägg med att konstatera att jag inte har något emot Molinder. Har aldrig varit en av dom som tyckt han varit en värdelös spelare (bara inte någon brilliant offensiv spelare)

Med det sagt känns det inte som att Molinder är den spelartypen som skulle behövas till den sista forwards-positionen. Kan det vara så att Nubben har en övertro till de nyförvärv han gjort? (edit: menar på forwardssidan för att förtydliga)

Redigerad kommentar

Kommentera