1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1687239

Sv: Silly season 15/16
Hur som helst tycker jag det är sjukt att man inte ger Mellberg chansen! Och som någon skrev längre ner... Sundlöf fick try-out utan att ens vara a-lags mässig. Mellberg har ju för f*n gjort 41 poäng i J-20. Löjligt när man tänker efter. Dessutom är han högerskytt vilket kommer att behövas i dagens trupp. Storlek oxå, det som Nubben ville ha. AGERA!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
Kan bara instämma när det gäller Martin Mellberg. Borde definitivt ha fått en plats i kommande säsongs trupp.

Jag gillar Emil Berglund då han kämpar, sliter och river trots att han saknar både längd och kilon. Däremot så hade Martin Mellberg känts som en naturlig ersättare till Emil. Av det jag har sett av Martin så är dessa två ganska lika varandra i spelstil med skillnaden att Mellberg är betydligt längre och starkare. Högerfattade bägge två.

Med tanke på Nubbens surr i hockeypuls om att man inte kan anses vara lovande talang hur länge som helst etcetera så antog jag att spelare som t ex Jeremy Boyce, Daniel Öhrn och Emil Berglund kunde hänga löst. Boyce hade en tung säsong senast och verkar ha kört fast och skulle säkert må bra av ett miljöombyte. Daniel Öhrn har väl efter två allsvenska säsonger fortfarande inte riktigt hittat sin roll i laget. Emil Berglund gör ett bra jobb efter sina förutsättningar. Men där så kändes det som att vi hade en naturlig ersättare med bättre storlek i Martin Mellberg.

Självklart så kan inte alla spelera vara spetsspelare och Emil Berglund och Daniel Öhrn är utmärkta breddspelare. De är båda fortfarande unga och att någon av dom får ett genombrott i Allsvenskan är naturligtvis inte omöjligt.

Av allt att döma så blir det väl Molinder som tar den sista forwardsplatsen. Han gjorde faktiskt en bra fjolårssäsong. Främst defensivt naturligtvis och sedan 19 poäng framåt är absolut inget dåligt facit för en spelare som Molinder. Till rätt lön kan jag godta att han får nytt kontrakt. Fyller även en viktig funktion med sin rutin i ett lag som i dagsläget endast har tre spelare som inte är födda på 90-talet.

Däremot så hoppas jag att den sista forwardsplatsen går till en högerfattad spelare med bra storlek och som gärna få ha lite rutin vilket behövs till vårat unga lag. 
Kommentera

Sv: Silly season 15/16
palleparling: Ni fokuserar bara på poängproduktionen. Visst han är högerskytt och har storleken, men spelar inte fysiskt. Man kan självklart lyckas ändå men hanviker undan alldeles för mycket enligt min utsago. Tycker Timrå gjorde rätt som lät han gå och istället satsar på spelare som lirat här från hockeyskolan och uppåt.
Kommentera