1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583062 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1687261

Sv: Silly season 15/16
Trist att skaparen av Tallnäsliv lämnar föreningen men jag har förståelse och respekterar hans beslut helt och hållet. 

Noterar även att Filip Myhrman och Jesper Ruda (Njurundaprodukt) inte blir kvar i J20 laget. Vad Myhrman har för planer till hösten vet jag ej. Jesper Ruda har valt att prova lyckan i Karlskrona.

Anton Nyström kommer nog att bli saknad men Myhrman och Jesper Ruda ser jag inte som några större förluster.

Tycker att både J20 och J18 lagen ser otroligt intressanta ut. Det är framförallt många av killarna födda 97 som ser intressanta ut. Det ska bli otroligt intressant att följa killarnas utveckling kommande säsong och vilka det blir som på sikt är redo för allsvenskt spel i Timrå. Vi plockade upp fem stycken 94:or till A-laget 2013. Är det realistiskt att tro och hoppas på att det kan bli lika många 97:or som tar steget upp till A-laget 2016?

Förutom Dahlén, vilka bör ha bäst chans? Marcus Hardegård känns given. Vilka mer? 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
Corvo: Tror hårt på Wiberg. Sen Siren. Kalte kanske, även om han är otroligt liten. Upp till bevis för honom nu då han stod still, ja nästan gick tillbaka i utvecklingen. Vidare är Simon Sjöberg en outsider. Ska bli spännande att se vad han kan göra. Nyförvärv som är Markus Sjöbergs pojk och som varit grymt bra i IFSH.
Kommentera

Sv: Silly season 15/16
Det är väl bara att konstatera att Emil Berglund med största sannolikhet blir den enda högerfattade forwarden i laget kommande säsong.

Jag tycker att vi hade ett ganska enkelspråkigt och dåligt powerplay redan föregående säsong och nu när Andrée Hult inte är kvar som playmaker samt Johan Persson som sniper så lär det inte se bättre ut till hösten.

Nu är bristen på högerfattade forwards ingenting nytt utan det är någonting som vi har haft problem med många säsonger tidigare.

Under självaste lockoutsäsongen så var faktiskt Niklas Nordgren lagets enda högerfattade forward.

Nu behöver vi väl inte stirra oss blinda på vad spelare har för klubbfattning.
Men säsongen 2008/2009 så hade vi Elitseriens näst bästa powerplay trots att Petr Tenkrat var lagets enda högerfattade forward.

Säsongen efter hade vi även då endast en högerfattad forward i Laurent Meunier och den säsongen hade vi seriens sämsta powerplay.

Blir nostalgisk av att tänka på Mikko Lehtonen. Jisses vilken bössa den mannen hade. Och vilket otroligt vapen vi hade i powerplay med den. Visst har han rekordet för antalet gjorde mål under en säsong bland backar i Timrå? 15 baljor och 12 powerplaymål som back. Jisses alltså.

Vem av backarna tar på sig att göra 15 baljor till kommande säsong? ;-) 
Kommentera