1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583228 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1690821

Sv: Silly season 15/16
El_loco: Gällande samarbete med Modo så behöver du inte vara det minsta orolig. Skillnaden är att ett lag som Mora lånar in för att fylla laget, det gör inte vi och det ska vi vara jävligt glada för. Det finns inget uttalat samarbete mellan oss och Modo utan det kommer ske som förra säsongen, vi lånar in vid skador, sen kan det bli Färjestad, Modo, HV eller vilket lag som helst. Att hålla på något uttalat samarbete med en klubb när vi har väldigt bra juniorer på gång vore onödigt och farligt.

Hirsch har inte värvat Mattsson utan han fick vara med och ha åsikter gällande vilken målvakt han ville ha. Johan Mattson blev andrekeeper bakom en av seriens absolut bästa, plus att han var på lån från DIF. Tilläggas ska även att Mattsson fick stå i huvudsak på bortaplan i höstas, han fick ingen gräddfil direkt.

Det råder inte direkt brist på målvakter överlag så om man velat titta på andra alternativ så hade man garanterat gjort det. Hirsch ansåg förmodligen att det finns mer att ta ut av Mattsson så då kör de på det. Han får ju en oerhörd chans att verkligen ta steget nu också efter att ha hamnat lite på kant tidigare. När han skulle ta klivet för typ två år sen i DIF så klev ju Reideborn fram och blev sjukt bra och tog upp Djurgården i SHL. Vi får se hur Mattsson blir men han går onekligen i linje med resterande lagbygge, plus då detta med Hirsch.
Kommentera