1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581564 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1693007

Sv: Silly season 15/16
Knylan: att det är lån det handlar om är högst sannolikt.

Dock är årets bygge annorlunda byggt. Jag är för konkurrens om det finns många äldre med i en trupp. Men då detta är en ung trupp måste vi ge dessa spelare chansen att misslyckas för att lyckas.

Jag kan inte se någon av befintliga spelare som har undertecknat ett kontrakt om att slås om de sista forwardsplatserna.

Lindgren, Marklund, Johnsson är här för att försöka ta plats i först alt andra femman, dessa tre killar är helt inställda på SHL inom en snar framtid. Övriga är spelare från förra säsongen som inte nötte 13:e forward och ska så inte heller hamna denna säsong.

Dahlén 50 poäng förra säsongen. Från egna ledet behöver jag säga mer han måste få spela 1 alt 2 femman för att ge de yngre grabbarna i J-lagen en trovärdighet i att Timrå är en klubb att utvecklas i för att bli en elitespelare. Jag är smått överraskad att man endast flyttade upp en enda junior forward för denna säsong, trodde man skulle ge fler chansen. Ska Timrå bli plantskola måste det visa och leva upp till det också.

Vid skador ska juniorer lyftas upp och om Timrå skulle bli väldigt skadedrabbat, ser jag behovet av att låna in alt värva in nya.

Nä ingen i befintlig trupp ska behöva stå utanför laget när säsongen börjar. Jag tror stenhårt på denna trupp. Vi kommer överraska hela Hockeysverige!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
Jag hoppas på en ung och en äldre som kan vara "pappa"
Kommentera