1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1696076

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Förvånad av de många negativa tipsen. Jag ser oss som ett mittenlag. Osäkerheten är målvaktssidan men annars tror jag på oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Bara upp till bevis för grabbarna. Är bra att slå ur underläge.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

El Maco: Jag har fullständig förståelse för det faktiskt.

Målvaktssidan är inte suverän på pappret, säg vad du vill om Mattsson så är det en andramålvakt vi värvat. Han är säkert bra och jag hoppas innerligt att han gör succé men det är ingen stjärnvärvning direkt och Ohre är ung och relativt oprövad.

I övrigt så är det profillöst vad gäller värvningar samtidigt som profiler som Robin Persson, Hult, Pettersson och Nilsson har lämnat. 

Jag personligen tror att det kan bli bra men jag är inte alls säker på det ska jag erkänna. Jag är en hoppfull person inför säsongen vanligtvis, alla som hört mig gnälla på folk här i forumet under diverse silly season kan säkert skriva under på det. Men det kan gå lite hur som helst den här säsongen och om man inte studerat lagbygget på nära håll så är det svårt att tippa årets lagbygge. Jag förstår varför man därför tipsen.


Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Ja jag ser oss också som ett mittenlag, men med god chans på kval uppåt. Målvaktssidan blir som sagt grymt viktig. Vi behöver en riktikt stabil målis som kan rädda oss när det går tungt för laget. Hoppas att Ohre eller mattson visar sig vara en fantom i målet. Gärna båda 2 så det blir en fight om 1:a spaden så att ingen kan slappna av utan att dom hela tiden måste vara på tå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Lite samma känsla. Visst, det finns en del att oroa sig för över en hel säsong och en del lag som ser betydligt starkare ut, men blev ändå lite förvånad över att nån tippade kval. Inte riktigt min känsla, snarare försiktigt positiv.
Kommentera