1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1696086

Sv: Apropå nånting...

El Maco: Jag har fullständig förståelse för det faktiskt.

Målvaktssidan är inte suverän på pappret, säg vad du vill om Mattsson så är det en andramålvakt vi värvat. Han är säkert bra och jag hoppas innerligt att han gör succé men det är ingen stjärnvärvning direkt och Ohre är ung och relativt oprövad.

I övrigt så är det profillöst vad gäller värvningar samtidigt som profiler som Robin Persson, Hult, Pettersson och Nilsson har lämnat. 

Jag personligen tror att det kan bli bra men jag är inte alls säker på det ska jag erkänna. Jag är en hoppfull person inför säsongen vanligtvis, alla som hört mig gnälla på folk här i forumet under diverse silly season kan säkert skriva under på det. Men det kan gå lite hur som helst den här säsongen och om man inte studerat lagbygget på nära håll så är det svårt att tippa årets lagbygge. Jag förstår varför man därför tipsen.


Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

dr-nix: absolut, vi har brister i lagbygget. Men visa mig det allsvenska lag som inte har det. Jag tycker vi har en bra bredd med allsvensk klass på alla platser och intressant underifrån med juniorerna som trycker på. Vi har en supertalang som Dahlén. En annan sak är att vi har första och andraårsseniorer som tog stora kliv förra året. Fortsätter utvecklingskurvan, om än något flackare, så har vi redan där en stor fördel mot förra året. Det är ju inte så att Pettersson och Nilsson såg ut som de som skulle böra laget inför förra säsongen?

Med ett säkert kort i målet så skulle jag tycka att det kändes kanon. Nu är jag orolig för att vi inte håller i sista utposten. Då får Nubben scouta.

Kommentera