1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1698443

Sv: Timrå IK – VIK Västerås HK 2015-09-17
Herminator: Lövenmatchen var ju rätt bra även den men vi blev så sjukt hårt straffade så fort de fick den minsta tillstymmelse till målchans.

Vi inledde även fjolåret starkt spelmässigt men med skral poängutdelning. Vi var väldigt jämna och var med i varje match (förutom något debacle borta mot KHK där Norja kastade in allt) men förlorade ofta med uddamålet. Sen började insatserna bli sämre och då kom den där oerhörda svackan i november/december. Med andra ord så vet vi lite vad vi KAN ha att vänta, även om vi spelmässigt är ännu vassare i år. Vi spelar mer som en hel enhet nu, det spretade mer förra året. Hult och Pettersson var grymma på sitt sätt men de körde sin egen grej. Sen var det bra också, att de hade fler redskap och kunde åka i bågar och hålla i pucken. Nu kan vi nöta ner motståndet när vi som nu möter spelskickliga lag med etablerade spelare, men kommer säkert få problem återigen mot mer skridskostarkt motstånd. Asplöven blir säkert en mardröm även i år. Två lag som vill kötta nord-syd hela tiden. Klarar vi av även ett sånt motstånd så kan det säkert bli ganska kul i vår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK – VIK Västerås HK 2015-09-17

Har nu sett tre matcher och det ser väl inte så tokigt ut.

Bra energi överlag, vilket gör att vi ser lite trötta ut i vissa delar av matchen (slutet av andra samt sudden igår).

Vi är för mjuka längs sargerna på egen blå (särskilt mot Björklöven).

PP igår var ingen höjdare, Vik läste med lätthet uppspelsförsöken..

Dock, vi skapar väldigt mycket chanser och målen torde komma i sinom tid :)

Kommentera

Sv: Timrå IK – VIK Västerås HK 2015-09-17
Knylan: novemberkåsan bör undvikas med tillgängliga medel av sol i sinne och vitaminkurer.

Tik har börjat serien bra med sitt unga lag som ställts mot mot tippade topplag. Det har inte verkat vara en bunden fånge vs en exekutionspatrull. Det har varit ungt, bubblande, kaxigt uppkäftigt och energifyllt. Vinst igår och stark inledningsmatch.
Kommentera