1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581407 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1704046

Sv: Mora IK - Timrå IK 2015-10-13
Tack för de'rå, Johan Matsson. Nu börjar vi om på noll!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora IK - Timrå IK 2015-10-13
Jäkligt skönt att kunna studsa tillbaka direkt efter den otroligt jobbiga förlusten i lördags. Och dessutom efter att ha torskat dom tre senaste matcherna innan den. Och inte minst att Mattsson får hålla nollan efter att i princip mentalt redan ha fått lämnat klubben i många supportrars ögon.

Kan det här vara början på vändningen tro? Att alla bitar faller på plats för Mattsson och att vinsten mot Mora var första steget till en lite längre period av matcher där vi inte nödvändigtvis vinner allihopa men åtminstone tar poäng? Nåja. Inte läge att börja sväva iväg nu. Fick bara lite flashbacks från när Lindbäck från ingenstans klev fram och höll nollan nere i Jönköping och motade 52, 53 skott eller något liknande för sex säsonger sedan. Har för mig att det var början på en fin formtopp för laget och att vi tog poäng dom 6-7 matcherna efteråt.

Det är givetvis en match i taget som gäller med Asplöven hemma i morgon som start. Sjukt tätt mellan matcherna i resten av månaden så det är verkligen inte läge för att hamna i en sådan där svacka där vi förlorar match efter match. Närmare bestämt 7 matcher dom kommande 14 dagarna.

Så nu är det verkligen upp till bevis för killarna och full fokus som gäller och sist men inte minst behärska att återhämta sig och ladda om mellan matcherna.

Men som sagt, otroligt skönt och viktigt att kunna studsa tillbaka och ta tre poäng i tisdags. Vem som sätter pucken eller puckarna spelar mindre roll så länge vi vinner. Men kul att Oscar Johansson fick avgöra. Borde inte han egentligen få en mer offensiv roll i laget? Han gjorde ändå 14 mål för två säsonger sedan när Roffe coachade. Jag har t ex ingenting emot att John Westin fick chansen att spela powerplay då han faktiskt har ett riktigt bra handledsskott. Men det gav ju inte så mycket. Varför inte låta Oscar Johansson få spela lite Powerplay samt låta han få chansen i en mer offensiv formation än tidigare under Roger Forsbergs ledning? Nu används han ju för det mesta i en avlastande roll samt att han får spela en del Boxplay.

Derbyförlusten är för min del ett minne blott. Men jag räknar med hämnd i Korsta-Tunadals Ishall 21 november.
Kommentera