1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587810 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1706919

Sv: Apropå nånting...
Det verkar i längden inte möjligt att driva elitidrott i mindre kommuner. T ex Timrå och Leksand är numera under isen inom hockeyn och vad gäller fotboll har t ex Åtvidaberg nyligen dukat under. Vi borde med andra ord slå oss samman med Sundsvall och kalla oss för S/T Hockey eller något annat nyskapande. Då kanske Medelpad ånyo får uppleva elitishockey. I annat fall befarar jag att det är kört för all framtid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
En sak som Timrå IK skapar är i vilket fall engagemang. Såhär mitt i all bedrövelse som verkar råda vad gäller prestationen på isen menar jag. Men att klubben återigen blir en del i det politiska spelet är förstås inte det bästa.

Att kommunfullmäktige helt enkelt dissade Robert Thunfors och Nätverk Timrå är inget annat än ren humor. Att politiken sedan fungerar som den gör och att man ändå vinner visst gehör är ju ett tecken på att demokratin faktiskt fungerar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Varför tror du att s/t skulle fungera denna gång?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag ville i det här fallet ändra från "driva" till "bedriva", men det finns ju fan ingen ändringsfunktion. Vad är det för jävla Pol Pot-fasoner?
Kommentera