1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1708764

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2015-10-30
DJ Hemp: Wikipedia definierar ordet internettroll som "Internettroll, oftast bara kallade troll, är personer som skriver på internetfora och liknande (ursprungligen på Usenet) i syfte att provocera fram känslomässiga svar, gräl eller utdragna ofruktbara diskussioner som inte leder någon vart. Ordet är internetslang."

Oldboy är en bobcat men försöker påskina att hen är "neutral". Det är naturligtvis trams. Vederbörande har skrivit ungefär samma sak under signaturen "blå" på st.nu ett tag. Och det är inte gif-blå som är färgen utan bobcatsblå.

Jag tycker det är solklart trollbeteende att registrera ett konto, inte stå för vilket lag man håller på och påstått neutral argumentera på vårt hockeyforyum för att vi borde bli farmarklubb för bobbarna. Att kalla en anka en anka är inte mobbing.

Du trollar ju själv när du är uttråkad mellan varven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2015-10-30
El Maco:

Ja, jag "småtrollar" lite själv när jag känner mig uttråkad. Fast jag antar att de flesta härinne vet ungefär var jag står.

Dock är jag absolut ingen figur som vistas på diverse sociala medier. Det är väl i princip endast här och på svenskafans.com i så fall.

Därför har jag ingen som helst koll på en sådan som Oldboy och vad han eventuellt kallar sig på andra sajter och vad han står för. Jag går enbart på vad han skriver här och då känns han lite allmänt som ett avvikande och därför befriande inslag i den grå massan.
Kommentera