1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581448 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1708770

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2015-10-30
Kongo: Ungdoms och juniorverksamhet finns i båda klubbarna! De ska samarbeta! Ett lag i SHL och ett i allsvenskan, då kan det vara lämpligt att Timrå skall ha de bästa juniorförutsättningarna för att slussa in juniorer till seniorerna.

Supporter och publikbas? Har du besökt någon av distriktets ishallar utan att bli bedrövad? Publiken kommer med framgångar oavsett namn. men de 1000 trogna är viktiga för föreningarnas existens.

Arena! Timrå har en arena som just nu är ett några nummer för stor håller för kortare besök i SHL, mycket begränsade utvecklingsmöjligheter i högre samanhang. Gärde ishall håller ett tag till i allsvenskan, Sundsvalls kommun visade intresse när Timrå IK var på gång att vidareutveckla verksamheten, så det är här utvecklingsmöjliheterna finns. I Sundsvall måste det till en ny arena och som på andra ställen kommer det när tiden är mogen.
Omförhandlar Timrå IK sitt avtal där man är bunden till att spela sina matcher i Timrå kommun finns det genast större utvecklingsmöjligheter för föreningen.

Upptagningsområdet för publiken är samma, men som Timrå IKs ledning uttryckte sig.
"Tillväxten finns i Sundsvall. Merparten av föreningens sponsorer är verksamma utanför Timrå kommun, de flesta i Sundsvall"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2015-10-30
oldboy: Du är en lustig filur. Väljer enbart att kommentera detta, angående "de 1 000 trogna": Skulle IFS i årets HA regelmässigt ha 1 000 personer fysiskt närvarande på hemmamatcherna vore det ett väldigt bra lyft.
Kommentera

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2015-10-30
oldboy: Just det. En hittepåarena som inte finns. I en kommun som inte klarar av att ge sina andra elitlag vettiga förutsättningar. Lycka till bobcats.

Ungdomsverksamheterna konkurrerar idag och det har räckt till för att fostra mängder av elitspelare. I och för sig mest från den ena klubben...

Håller med om att publiksiffrorna är usla för närvarande men vi som var med på S/T-tiden vet att det inte går att skapa ett hittepålag och tro att publiken möter upp. När Timrå IK kom tillbaka så slöt folket däremot upp. Och även om det är svårsmält för många TIK.are att se laget gå kräftgång kommer de tillbaka när laget får lite medflyt även i den här serien.
Kommentera