1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1716350

Sv: Apropå nånting...
cally47: Johnsson får nog avsevärda bekymmer att ta sig in i den här truppen igen alltså. Jag vet inte riktigt vad vi ska ha honom till. Kan inte se att man gamblar och lyfter en spelare som Molinder ur truppen till förmån för en spelare som inte presterat ett piss och gått skadad stora delar av säsongen. Ogge och Molinder behövs dessutom i den här truppen, som jag ser det. Det är uppenbart att Roger litar på en sån som Ogge också, låter honom centra exempelvis. Vet inte hur mycket han centrat tidigare i karriären men det lär inte vara mycket.

Men att de får lyxproblem att jobba med stämmer helt och hållet. Jag börjar nästan känna lite oro kring det, att det ska börja laboreras och bli överkonstruktivt igen. Att något som fungerar bra borde kunna fungera ä n n u bättre och vips så har vi tappat den defensiv som byggt de framgångar vi haft nu under senare tid. Jag känner ingen vidare stress med att fasa in Fernholm och Bohman heller.

Tränartrojkan kommer sättas på prov på riktigt, för nu börjar folk få förväntningar. Att de klarar av att få laget att börja vinna är en sak, det är starkt. Men nu börjar kraven att skärpas. Får vi behålla Persson och Axie kommer in i spel fort så ska vi på riktigt kunna konkurrera om topp-placeringar med tanke på det spel och den form vi haft på senare tid. Klarar de av att jobba med en större trupp med hög konkurrens och som ska plocka poäng i väldigt jämn takt, över två poäng per match i snitt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag har också Molinder på isen. Axelsson ska väl börja spela först. Och vi har nog inte fått vår sista skada än tyvärr.
Kommentera