1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

517040 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1716357

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Så är det ju, vi har varit förskonade från skador under senare tid känns det som, även om vi inte varit det. Det har bara känts så för att laget verkar ha hittat en trygghet där flera spelare klarar av olika roller. Får väl ses som en indikation på att vi hittat ett grundspel.

Satt för övrigt och jämförde lite med fjolåret precis. Facit efter 33 omgångar i fjol: 38 poäng. I år: 48 poäng. Om vi skulle kunna utöka de där tio poängen till femton efter avslutad grundserie så skulle det innebära 86 poäng mot fjolårets 71. På 86 poäng hade man slutat fyra i fjol. För att vi ska nå det i år så krävs ett snitt på prick två poäng per match. 57 poäng kvar att spela om för oss, 38 behövs för att nå 86. Det blir sannerligen ingen enkel resa.

Jag är för dålig på siffror egentligen och vet inte om jag räknar rätt hela tiden. Det som är svårast är att kunna se tendenser kring vad som kommer krävas för att nå de olika placeringarna. Skillnaden i år är att vi har två lag som dragit iväg uppe i ledningen, förra året var de tre. I övrigt så ser det snarlikt ut. Skulle gissa på att 86 poäng ligger ganska nära sanningen. Bara att gnugga på.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
God jul på Er alla! :-)
+3
Kommentera