1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577964 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1717831

Sv: Timrå IK – IF Björklöven 2016-01-03
Timråit H-sand: Ja, det här laget tycks vara helt beroende av att få känna sig små och ynkliga för att kunna samla energi. Utomordentliga förutsättningar för det på tisdag, kombinerat med att AIK ändå är ett lag vi haft relativt lätt för i år. Minns det som att vi var med rejält i höstas på Hovet men att Mattsson var ihålig, sen slog vi dem med marginal hemma. Det är ju ett lag vi har stora likheter med, skillnaden är att de är bättre på varje position.

Efter matchen mot AIK hemma på försäsongen (som vi vann, det var en högkvalitativ träningsmatch överlag) kändes det som att vi skulle tampas i samma region av tabellen, sen fick de superutveckling på Strömwall med flera samt att de har två målvakter som är bättre än vår förstekeeper.

Den här säsongen kommer återigen gå till historien som en säsong vi kastar bort på att vara otillräckliga på målvaktssidan. Lätt att lasta Reideborn idag, han gör dock några riktiga idioträddningar i tredje som sedermera gör att vi får lite luft. Modo kan väl omöjligen behålla honom nästa år, eller? Inte efter det här pissåret. Ser mycket gärna att vi cashar in det lilla vi har för att få honom. Leksand lär vara på jakt efter målvakter också, men vi borde kunna ha en liten chans åtminstone.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK – IF Björklöven 2016-01-03
Knylan: Jag tycker vi behåller Hallin för pengarna istället. En spelare med kultstatus i föreningen som får avsluta med att publiken suckar så fort han har pucken.
Kommentera