1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

543509 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1717850

Sv: Timrå IK – IF Björklöven 2016-01-03
Frella: det här laget är också byggt med en stor jäkla kniv över strupen. Nästa år kan vi kanske erbjuda förlängningar och en och annan förstärkning med lite trygghet i ryggen.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK – IF Björklöven 2016-01-03
El Maco: Med ett publiksnitt 500 under budget och med ev missat play off känns det som att det inte lär hända mycket mer än att Elias och Dahlén tar ytterligare kliv. Lagbygget har väl sett likadant ut i tre års tid där endast Boyce och Wedin tagit kliv av forwards till denna säsong och Nilsson/Strömberg av backarna.
+1
Kommentera

Sv: Timrå IK – IF Björklöven 2016-01-03
El Maco: Minnet är förvånansvärt kort ibland.

Matchen Timrå IK-konkursen 1-0 är säsongens viktigaste match för att inte tala om en milstolpe i klubbens historia!

Milstolpar är sånt vi minns. Laget har genom alla år gått segrande eller förlorande ur matcher. Vi har många säsonger i landets högsta serie och har fostrat massor av legender!

Den nya tidens idrott -efter bosman domen är mer penningens arena. I såna sammanhang tar såväl landsortsföreningar som storstadsföreningar risker. Många gånger med förödande konsekvenser och trolleri.

Den ivrige pessimisten skriker rakt ut att vi inte kan leva på gamla lagrar. Men utan milstolpe och klubbens historia skulle det engagemang som väcks och finns i stugorna inte finnas. Dagens lag var nyss formstarkast i serien.
Att det går upp och ned är ju inget nytt.
Försök härda ut stormar och drabbas inte av panik.
Som sagt denna säsong handlar om överlevnad.
+3
Kommentera

Sv: Timrå IK – IF Björklöven 2016-01-03
El Maco: Exactemente Sir El, det är lätt att glömma hur nära konkursen vi var. Självklart fick det konsekvens i lagbygget. Nu är det bara att hoppas att varje enskild spelare inser allvaret, lyfter sig i håret och ger 110% säsongen ut.
Förövrigt anser jag att Gnaget och Boobs förtjänar stryk i våra två kommande matcher!
+5
Kommentera