1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1721692

Sv: Silly Season 2016/2017
cally47: nja jag törs inte...

Jag vill ha Lundström eller motsvarande.

En räv som varit med och som är jämn och trygg.

En sådan som kan styra upp sina gubbar i försvaret när det blåser storm...

Det kan få kosta lite extra...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2016/2017
söder över: Bara kul att det ramlar in lite namn på potentiella nyförvärv som vi här på HS kan tänka oss att se i laget nästa säsong. Är dock precis som du högst tveksam till Niklas Lundström.

Nu har jag visserligen inte sett han stå någon match sedan han stod i AIK. Men magkänslan säger nej. Det känns faktiskt ganska mycket Johan Mattsson över honom på något sätt.

När det gäller just Mattsson så har han naturligtvis inte varit urkass hela säsongen. Han har haft ett par riktigt bra matcher. Men på det stora hela har han varit ganska ojämn och har haft för djupa dalar. Samtidigt så är han ung fortfarande och har potential och goda möjligheter till att bli bättre.

Men precis som majoriteten så vill även jag se en ny förstekeeper nästa säsong.

Jocke Lundström är väl drömnamnet. Vet inte hur han själv resonerar om saker och ting och om han vill fortsätta ute i Europa någon säsong till när han fortfarande har chansen vilket jag i så fall förstår. KHL kanske är fel liga dock. Verkar inte som att han har fått stått en enda match i Zagreb den här säsongen faktiskt.

Känns inte Magnus Åkerlund ganska trolig om Sundsvall åker ur? Spontant så skulle jag känna mig ganska nöjd med den lösningen tillsammans med en vettig backup. Men känns jäkligt svårt att säga säkert. Kan ha totalt tokfel.
Kommentera