1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1722109

Sv: Silly Season 2016/2017
söder över: Bara kul att det ramlar in lite namn på potentiella nyförvärv som vi här på HS kan tänka oss att se i laget nästa säsong. Är dock precis som du högst tveksam till Niklas Lundström.

Nu har jag visserligen inte sett han stå någon match sedan han stod i AIK. Men magkänslan säger nej. Det känns faktiskt ganska mycket Johan Mattsson över honom på något sätt.

När det gäller just Mattsson så har han naturligtvis inte varit urkass hela säsongen. Han har haft ett par riktigt bra matcher. Men på det stora hela har han varit ganska ojämn och har haft för djupa dalar. Samtidigt så är han ung fortfarande och har potential och goda möjligheter till att bli bättre.

Men precis som majoriteten så vill även jag se en ny förstekeeper nästa säsong.

Jocke Lundström är väl drömnamnet. Vet inte hur han själv resonerar om saker och ting och om han vill fortsätta ute i Europa någon säsong till när han fortfarande har chansen vilket jag i så fall förstår. KHL kanske är fel liga dock. Verkar inte som att han har fått stått en enda match i Zagreb den här säsongen faktiskt.

Känns inte Magnus Åkerlund ganska trolig om Sundsvall åker ur? Spontant så skulle jag känna mig ganska nöjd med den lösningen tillsammans med en vettig backup. Men känns jäkligt svårt att säga säkert. Kan ha totalt tokfel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2016/2017
Corvo: jag gillar EP länkarna med! Jag gillar hur engagerade supportrar sitter och funderar och tar sig tid att leta rätt på guldkorn runt om i världen.

Åke är en bra målvakt! Det var han redan hos oss på den tiden då Jesus gick på jorden... MEN vi kan inte satsa på ett kort som inte kommer att klara av det hela. Han går sönder och det ska man inte satsa på hos oss.

Jag blev seriöst sugen på den där Comrie backan som någon grävde fram här...

En sådan kille tycker jag att man kan satsa lite stålar på när Hallin inte längre står på lönetoppen.

En back som kan leverera poäng är en förebild som hela jävla föreningen skulle behöva...
Kommentera