1150x200-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

570126 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1724935

Timrå IK - Almtuna IS 2016-02-03
Nä hörni, vad sägs om lite pepp inför hemmamatchen i morgon? Nyss viftade hälften med vita flaggor och tåget hade gått. Nu viftar vi med rödvita flaggor och hoppas att formen håller i sig ett tag till. Almtuna har vi spöat förr och kan göra det igen.
Ni som läser här och inte kan se alla matcher, försök gå på den här. Försök snacka lite på jobbet och skolan, tjata på någon som inte gått på länge att passa på att gå här i slutet av serien. Laget levererar, låt oss försöka skapa lite buzz också. Det är de värda.

Låt oss gapa efter mycket. Det är ju snortajt. Klipper vi Almtuna har vi bara fem poäng upp till dem. Mora tar emot Tingsryd på torsdag, Pantern ska åka till relativt formtoppade Leksand och Västerås möter AIK borta på fredag. Löven tar emot Bofors som tagit poäng i sju av de åtta senaste (ähum...). Upp till oss. Tar vi en trea så händer fantastiska saker i tabellen. Det är fan bara nio poäng upp till Nubbens femteplats. Kan jämföras med tretton ner till Asplöven under strecket.

Så kom igen. Gå på matchen. Tjata med någon gammal Tikare som inte varit på ett tag. Snacka om matchen på jobbet. Och bor ni nån annanstans som jag, köp den på nätet så får klubben en slant och intresset (som mäts...) noteras.
+18
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2016-02-03
El Maco: bra talat! Viktig match, på hemmaplan!

Varför snackar vi hockey? Läser detta? Jo, det som förenar är väl ändå Timrå IK.

Vi är ju ett relativt stort antal själar som har hjärtan som slår för Timrå IK.
Med den hänförelse och gemenskap som framgångar och spänning gett har vi alla ett känslomässigt kapital att plocka ur.

Vi kräver att andra skall visa vilja, kämpa och uppträda solidariskt uppoffrande.

Peppa folk att gå, det är ju intresset som är i fokus, och det enda man själv kan påverka!! Hålla humöret och stridsviljan uppe. Det ska va "great"! Buzz is da Word.
+3
Kommentera

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2016-02-03
El Maco: Då har man rullat ur sängen igen
och tagit på sig den rödvita kallan. Champagnen står på kylning. Förberedelserna inför dagens match har börjat.Ikväll ser nan natchen som vanligt och matchtips mottages hjärtligt.En för alla..alla för en.Forza Timrå IK i alla väder och kläder :-)
+2
Kommentera