1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581681 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1726123

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2016-02-06
Jag trodde jag kunde släppa det här med torsken mot PanterTanterna men så tittar jag på tabellen och inser att vid seger så hade vi haft samma poäng som nya form laget MoraHora och bara legat 3 pinnar efter Rosa Ponnyn och jag blir förbannad igen. Ponnyn har dessutom en match mer spelad än oss men vi har ju å andra sidan en match mer spelad än MIK, VIK å så just dessa jävla PanterTanter då.

Nu har vi sex matcher kvar att spela och de 3 första ser svåra ut minst sagt.
IKO borta, TAIF hemma och AIK borta. Realistiskt så tar vi max 3 poäng där.
Sedan har vi en något bättre avslutning med Bobbers borta, MIK hemma och Asparna borta. Bobbers och Asparna är ju redan avsågade och i mötena med Mora brukar laget med hemmaplan vinna så här skulle vi rent av kunna ta 9 poäng i dessa tre matcher men om man bäsar lite så borde vi ta 6 poäng.

Då slutar vi alltså på 72 poäng. Rosa Ponnyn har redan nu 69 och har 5 matcher på sig att skramla ihop minst 3 poäng (de har 9 plusmål på oss dessutom). Att vi ska gå förbi Ponnyn är således inte rimligt.

Mora verkar vara det lag som prickat in formen precis när serien ska avslutas men låt oss hoppas att de gör en TIK-uppladdning under uppehållet och kommer ut helt värdelösa efter det så kan det ju faktiskt gå...

VIK tog tydligen en tur seger mot Bobbers och några sådana bjuder inga andra lag på så dem tror jag vi tar.

PanterTanter känns som att man inte vet var man har men slutar vi efter dem i tabellen så kommer i a f jag att skrika på Nubbens och JensRogers avgång!

Sen har vi Björkröven men nu räcker det med svammel från min sida...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2016-02-06
JanneH: AIK är hemma! inte borta
Kommentera

Sv: Timrå IK - IK Pantern 2016-02-06
JanneH: Vi har gnaget hemma. Säväl de som Tingsryd känns måttligt intresserade för tillfället. Ingen vild chansning heller att de stäppar upp i träningen inför HA-finalen. Tycker vårat schema ser jävligt bra ut. Är egentligen bara oskars borta som oroar mig.
Kommentera