1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1731165

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2016-03-02
Känns riktigt bra med playoff (meca) Synd bara att O-hamn Leksand och BIK har extrapoäng med sig från början , för det här är ju ändå lag som vi har vunnit mot.

Skulle påstå att det hade blivit riktigt spännande om alla hade börjat på 0 poäng . Då hade vi nog nästan kunnat vinna detta
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2016-03-02
Andersson: Äh, de där extrapoängen ska finnas där och vi är det lag som helt överlägset slår ur störst underläge. En torsk för Oskarshamn och den där trean är uppäten. Jag provoceras av den känsla av nöjdhet som många verkar känna, nöjda med att vi undvek kval. Vi har en sanslöst bra form på senare tid, en målvakt som gått som en raket i målvaktsligan. Vi har hittat ett sätt att vinna matcher på och nu är det fem matcher på väldigt kort tid. Finns det något man lärt sig om det här laget så är det att ett sånt upplägg är perfekt, det kommer inte finnas tid till att ens tänka efter. Fem matcher på åtta dagar, för ett ungt lag som bevisligen år efter år klarar att spela sin bästa hockey sent in på säsongen.

Om vi känner oss nöjda med att ha tagit oss hit, hur nöjda tror ni inte att t.ex. Oskarshamn känner sig då? Och Almtuna, bottentippade inför säsongen, sämre hall än Njurunda. För dem är detta en förlängning av säsongen, för oss så är det ett avstamp mot något större. Tänk vad en stark säsongsavslutning nu kan innebära inför kommande säsong och framtiden. Föreningen är för första gången på åtta år på frammarsch igen. Bara en Timråsupporter kan känna sig "nöjd" med en åttondeplacering då, att få vara med och leka med de "stora grabbarna". Stora grabbar där bara Leksand har seriösa ambitioner och förutsättningar att ens nå SHL. Detta mjäkiga och försiktiga Timråsläkte där förlorarmentaliteten kommer redan med modersmjölken. Eller? Hur ska vi ha det?
Kommentera