1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1731946

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2016-03-02
Ice Tea: Jag tycker ledarstaben kring laget har fått ut det kan förväntas av laget rent placeringsmässigt. Taktiskt tycker jag inte man kan önska så mycket mer från Roger Forsberg och Jens Öhman givet det spelarmaterial de har förfogat over.

Det jag och säkert fler med mig önskar till nästa säsong är att få in mer tyngd i laget. Timrå har den gångna säsongen haft det yngsta och minsta laget på pappret i Hockeyallsvenskan. Mer tyngd betyder rimligtvis att laget kan gå på mer, med fler vunna närkamper som följd. Timrå är ett skridskoåkande lag så det är naturligtvis en fin avvägning. Har saknat någon som kunnat stå framför mål. Det blev bättre efter att Ejdsell och Persson kom in. Marklund såg bra ut I början av säsongen men hade velat se honom med Lindgren som tyvärr fick lägga skridskorna på hyllan. Timrå har haft en stor back på tillväxt i Fernholm. Han har varit valpig iår. Får han förnyat förtroende kanske han kan blomma ut nästa säsong.

Önskar naturligtvis att statistiken i främst powerplay blir bättre till nästa säsong. Att få behålla Dahlén skulle betyda mycket både i den spelformen och i spel fem mot fem. Han har ett optionsår kvar på kontraktet. Vi får hoppas att det NHL-lag som draftar honom väljer att skriva kontrakt och därefter låna ut honom till Timrå för att han ska få utvecklas ytterligare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2016-03-02
Johan J: Angående nästa års lagbygge. Vet inte om man skall se innehållet i artikeln som positivt eller negativt. Kanske väntar man in lite extra för att se om man kan ha lite extra pengar över till spets istället för att satsa på att få färdigt truppen Så snabbt som möjligt, men att det då kanske bli mer breddspelare. För Nubben/sportgruppen kan väl inte tro att man kan ersätta Hallin och hans betydelse med en dussinlirare hur som helst??
Kommentera