1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1736567

Sv: Silly Season 2016/2017
hubbenorlen: Först av allt, kul att få upp det här på agendan, saknar feedback å det grövsta på sändningarna vi gör.
Har köpt några som andra gjort och jag hoppas vid gud att våra produktioner är bättre än dom jag sett från andra arenor.

Ok jag ska försöka förklara förutsättningarna för det här konceptet (av det lilla jag vet) som gäller för våra produktioner. Det är ett "cheap charlie" upplägg som väl egentligen kopierar Livearenas idé om att göra billiga produktioner med hjälp av konsumenthårdvara och idiellt jobbande besättning, läs föräldrar. Hockeyallsvenskans målsättning är aningen högre men fortfarande snubblande nära amatörstadiet.
Det blir därför lite galet att göra jämförelsen med C-moores stora produktioner, med kameror i halvmiljonsklassen, stor OB-buss och anställd personal.
Gissar att hela vår utrustning kostar mindre än ett enda stativ dom använder.
Nu är vår hårdvara är den den är och vi har svårt att utanför direktiven göra något åt den biten utan avsevärda egna investeringar.
Jag är inte så hemma i vad som händer sedan bilderna lämnar min närbildskamera så ljud, teknisk bildkvalitet och hur det klipps kan jag inte ha några synpunkter om.

Vad vi däremot kan påverka är precis som du nämner, filmningen och vad vi väljer att filma och det får vi jobba med. Möjligen kan vi göra en utvärdering av den gångna säsongen och hur vi genomfört den nu när säsongen är över.
Intressanta inlägg kanske i viss mån kan kompensera bristande teknik och det därför jag förespråkar flera kameror, mera publikreaktioner samt närmare bild och ljud på spelare ledare och andra involverade i matchen. Domarna kanske efter match?
Flera kameror är något jag privat kan skjuta till och fantasi och utvecklingsidéer kanske kan födas ur den "mediagrupp" någon skissade på här tidigare.
Värdefullt med "ris och ros" här från er kunder inför en ev utvärdering.

Slutligen, stötta våra juniorer genom att ta er till arenan inför deras mycket viktiga matcher kommande helg. Själv ska jag filma J20. // Karl B.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2016/2017
hondaxr400: Jag förstår att det inte går att jämföra er utrustning med Cmores. Men det måste väl gå att ställa krav på antingen Hockeyallsvenskan eller Cmore att åtminstone kunna bidra med bättre och fler kameror, och nån form av utbildning? För i vissa hallar är det så bedrövligt dåligt att vem som helst skulle kunna filma och inte göra det sämre.
Har ni som sitter ute i hallarna organiserat er på något sätt? I så fall blir det ju enklare, att ni gemensamt får Cmore att lyssna.
För kritiken mot dessa sändningar har ju varit monumental denna säsong.
Så dom borde rimligtvis förstå att förbättringar måste göras.
Kommentera