1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

516294 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1743068

Sv: Apropå nånting...
Hej på er!

Jag och en fellow Timråit har planer på att starta en podcast med fokus på Timrå IK. Tanken är att vi ska diskutera allt som rör klubben, matcher som varit och kanske i framtiden kunna få med oss spelare samt ledare för intervjuer.

Hur ser intresset ut hos er? Vad önskar ni för innehåll?

Detta är en idé för att öka intresset för klubben och vi tar gärna emot era synpunkter och tips!
+29
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Pihl1337: Vore kanon med en podcast! Idé: Ha ett Twitterkonto där ni går ut med nästa gäst och man kan föreslå frågor. Sedan vore det fint att ha gäster som varit eller är i eller runt klubben, av stuket intervju/studiosnack.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pihl1337: Go for it!

Även om det är bra med många uppslag och idéer så lägg det på lagom nivå för er så det inte riskerar bli för stort för att genomföra.

Jag skulle vara nöjd i att bara kunna lyssna på två hockeyintresserade snubbar som vädrar sina egna tankar om det som händer i och runt klubben och hockeyn. Det är alldeles för få supportrar som kliver fram och tar medial plats i den här klubben. Kan det sedan kryddas med någon intervju så är det bara bra.
+6
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pihl1337: Är absolut intresserad av en bra gjort podcast.

Vad gäller synpunkter och tips hade jag nog kollat in 08 fotboll, de är bra på vad de gör.

Utöver det så kan det vara en idé att kanske spela in ett avsnitt eller två som ni inte släpper ut till allmänheten. En chans för er att hitta er rytm osv. Det var någon som tipsade om det, minns inte vem (Kan vara Alex Albrecht kanske?! (Totally Rad Show, Diggnation)).
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pihl1337: Försäsongsuppläget skulle vara kul att få reda mer om, sen tycker jag att det skulle vara roligt om ni pratade med O.J och hans syn på karriären, och framtiden, om han har planer på att fortsätta jobba inom föreningen och hockeyn
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pihl1337: Jävligt rolig grej!

Finns ju hur mycket som helst, verkligen. Med tanke på hur bristfällig klubbens kommunikation är (numera av brist på resurser) och har varit så finns det ju väldigt många ingångar. Hockeysveriges äldsta supporterklubb, exempelvis. Hur jobbar man på ungdomssidan? Spelarintervjuer. Funktionärer. Det går väl att börja med att bara ha ett samtal inledningsvis för att hitta formen. Skype gör det ju möjligt att ha med gäster från övriga Sverige också.

Kolla på hur Hockeypuls är nu när det börjat sätta sig. Tyckte det var sisådär inledningsvis men nu börjar det hända något, däremot så har de ett brett fält att beta av pga Mittmedias bevakning vilket gör att de inte kan grotta in sig i olika saker på samma sätt som en klubbspecifik podd skulle kunna vara.

Kör på! Det vore intressant att redan nu få veta lite hur Nubben känner kring sillyn såhär långt.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pihl1337: Bra initiativ och mycket bra idé när inte klubben själv tar tag i det. Det är ju ingen hemlighet att Timrå är väldigt blyga utåt. Det här skulle skapa ett intresse och engagemang hos fansen.
Ett gäng SSK-fans har en podcast som är riktigt bra. Lyssna på den så får ni kanske någon idé därifrån.
+1
Kommentera