1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1755275

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Utifrån hur han (Lagnelius) resonerat tidigare kring vad vi saknat så kan jag gissa att han placerat oss ännu högre upp om vi både haft Molinder och Lauritzen på kontrakt redan nu. Jag vill nämligen fortfarande tro att Molinder spelar här i vinter. Lauritzen räknar jag in, där är det nog allra mest omständigheterna runt om som ska lösas. Jag kan dock förstå om det tar en liten stund att haffa en traineetjänst åt en 33-åring som inte jobbat civilt en sekund av sitt vuxenliv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag tror som du. Molinder blir kvar och Lauritzen ansluter. Och med tanke på att vi fått behålla vår stomme och topp så anser jag att vi är topp tre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Tycker det är svårtippat som tusan. Skulle också sätta AIK först och Västervik sist men skulle nog blanda och ge lite mer. I Lagnelius resonemang undrar jag varför Västerås som inte fick ihop prylarna alls förra vintern, har ekonomisk härdsmälta och tappat spets skulle hamna i toppen i år istället. Visst, något slags ledarskapshaveri måste det ha varit så kanske kan det gå bättre med bättre tränare? Almtuna skulle jag också vilja se leverera som absolut topplag några omgångar för att riktigt tro på det. Vi känns ju som topp fem.
Kommentera