1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581533 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1757890

Sv: Östersunds IK - Timrå IK 18/8
Visst, vi är i stort sett helt överlägsna motståndet men jag tycker också att det bra att man kan börja skapa sig en vana att kunna pulverisera sämre motstånd med hjälp av de klasspelare vi har. Perssons mål var ifrån väldigt liten vinkel, ändå stänker han dit den. Det här med resoluta och bra avslut behöver man träna på, det har varit ett stort problem under sista typ 5-7 åren. Skapar man sig en vana att döda matcher såhär så ökar ju chanserna för att vi får se det mer frekvent även under seriespelet. Vi visade den klass vi behövde visa, precis på samma sätt som topplag gjort mot oss förut. Östersund hade också lite lägen här och där och Ohre fick svettas lite, sen dödade vi allt under några få minuter.

Jag hoppas att man kan uppvisa något liknande även imorgon. Duon Lööke/Dahlén är helt vansinnigt intressant, lägg därtill all annan offensiv kvalitet vi har på forwardssidan.

Björkung kan bli nått, hade ju fler lägen än det mål han stänkte in. Det vore konstigt om han inte skulle kunna mönstra in bra på den här nivån ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Östersunds IK - Timrå IK 18/8
Sen kommer man ju samtidigt på sig själv nu. Vi är överlägsna motståndet men detta är också tredje året i rad som vi möter ÖIK, förra året förlorade vi (förvisso på straffar men vi kvitterade med bara någon sekund kvar om jag minns allt rätt). Istället för att inleda försäsongen lite försiktigt och framförallt krampaktigt rent produktionsmässigt så rev vi av det plåstret direkt. Man behöver således inte bara tänka att vi mötte ett sämre lag, vi klarade också av att slå ett sämre lag utan massa jidder. Det skadar aldrig.
Kommentera

Sv: Östersunds IK - Timrå IK 18/8
Knylan: Håller med dig till fullo. Hur såg Lauritzen ut som center och utnyttjade Nielsen sin bössa nått?
Kommentera