1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1757896

Sv: Östersunds IK - Timrå IK 18/8
Knylan: Håller med dig till fullo. Hur såg Lauritzen ut som center och utnyttjade Nielsen sin bössa nått?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Östersunds IK - Timrå IK 18/8
Sputnik: Ärligt talat så slumrade jag till en ganska lång stund så jag fick inte någon klockren bild av det hela men det var ju ett fint mål han gjorde iaf, Nielsen. Lite klappklapp med Molinder.

Roger lär nog fortsätta att laborera med Lauritzen skulle jag tro, utan att han på något sätt gjorde dåligt ifrån sig. Han visade tydlga snidarkvaliteter då och då, man ser att han är skicklig. Sen är ju frågan hur man ska balansera upp duon Dahlén/Lööke på allra bästa sätt. Någon behöver ju kanske hålla lite koll bakåt också och då är väl Lauritzen eller Molinder bra alternativ, Molinder ännu bättre då han är en utpräglad center.

Som det känns så har Roger och Stridh ett stort lyxproblem framför sig att få en perfekt dynamik i detta med så många alternativ. Hur ska man använda Johan Johnsson på bästa sätt? Han kan ju lika gärna vara vår förstecenter som att han blir en halvpetad ytter i fjärde. Ludvig Nilsson? Vår poängbäste forward under hösten så sent som för två år sen. Ska han bara brunka nu? Både Dahlén och Johan Persson är snipers som kan stå för 20-30 mål var. Jag är inte det minsta avundsjuk på Stridh Rogerz, jag blir bara yr.
Kommentera