1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1765828

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2016-10-06
SMÅLAND: Magic Mattson vilken kung, kändes aldrig farligt idag! Elias Pettersson tycker jag tar för sig redigt idag och är stark och finurlig i sargkamper och lyckas allt som oftast att ta med sig pucken också. Dahlen skapar mycket men bränner också mycket ,men är inte orolig för hans del då poängen kommer trilla in titt som tätt för hans del. Det som känns så tryggt med vårat lag är bredden då alla kedjor bidrar och producerar och bara kör. Däremot så kan man ju önska att Lautritzen skulle träffa mål mer med alla chanser han hade i matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2016-10-06
Sputnik: Ja Lauritzen hade ingen bra dag igår! Dahlén däremot, det är sällan man börjar skratta när man ser en hockeyspelare, men han hade stuga igår han.

Pettersson var bra och kreativ med klubban, men han måste sluta stanna 1 meter framför sarg för att ta emot tacklingar med ryggen, jag får så jävla ont i magen när han gör så, det krävs bara lite otur för han som väger så lätt för att han ska falla riktigt tokigt i dom situationerna.

Mattsson ser så otroligt jävla lugn ut därute, stod alldeles bakom Timrås mål i andra perioden och kunde inte sluta imponeras över det lugn och zonkontroll han har just nu.

Björkung följer med upp i anfallen fint och kommer ofta i luckor, fortsätter han så så kommer puckarna börja trilla in för han snart.

Lööke har höjt sig avsevärt tycker jag, Wedin var bra som vanligt.

Kan dock tycka att Ludde Nilsson hade en tyngre kväll igår, såg lite vilsen ut ibland.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2016-10-06
Sputnik: Fin hyllning av Pällä Hallin. Vilka var spelarna på Jumbotronen(visades inte i klippet på ST). Zäta o Jonte hördes ju. Var det Sanna och Styfen oxå? Apropå Styf, vad gör han nu? Höll väl på med modojunisar förut.

Mattsson bröt jinx-kontot hos ST. Nu är han osänkbar 😊 Förjäkla bra asså. Fortsatt bra spridning på målskyttet. Nästa match får gärna John'arna Westin å Persson hänga varsin kassa på snipervis.
Kommentera