1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581413 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1770237

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
Det var fanimig en riktigt tung kväll.
Trots en förstaperiod som till stora delar var Kalle Anka så står vi där med eggen färdigslipad vid nedsläpp i sista.
Det är då man återigen får se hur löjligt tunn linjen är mellan självförtroende och övermod. Tappad puck i pp och sen ska man vinna tillbaka pucken snabbt. Boyce går som fjärdegubbe på puckförande och pang, där och då tappar vi matchen.
Som många redan sagt, Modo behövde inte ens vara bra för att vinna. Förstår rätt väl varför dom ligger där dom ligger. Det är inte varje dag dom möter tidiga tomtars ungdomslag. Med ett sånt här dysfunktionellt försvarsspel vinner man inga matcher.
Mycket har också sagts om Ohre, och visst det gör ont i hjärtat att känna att medspelarna inte riktigt litar på honom. Men det konstigaste är att alla spelare verkar bli två decimeter kortare och lika mycket smalare när han står. Otaliga gånger kändes det som vi hade hela femman i skottlinjen, men på nåt sätt letar sig skotten hela vägen fram till mål. Hur det nu kan vara möjligt.

Hoppas att Mattsson är spelklar mot Karlskoga, inte minst för att Ohre ska hinna slicka såren och få lite lugn och ro att ladda om. Om inte är det nog dags att ge junisen chansen från start nästa match.

PS. Idag var inte bakom ryggenpassen i egen zon ett skit charmiga.DS
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2016-10-20
RunarUp: Här kommer en intressant tanke angående Målvaktsspelet och det svaga bortaspelet vi har. Vi har endast tagit 5 poäng av 15 möjliga, dessa med Mattsson i kassen. Han har alltså tagit 5 av 6 möjliga poäng i de matcher han hann stå innan han skadade sig. Ohres facit, 0 poäng av 9 möjliga. Bara en tanke, men en väldigt intressant sådan. Känner dock en rädsla för hur det kommer se ut nu när Mattsson kommer tillbaks, kommer han fortsätta direkt med sitt storspel eller behöver han en liten startsträcka efter sitt lilla uppehåll...
Kommentera